Om oss

Om oss

Saxofonverkstaden grundades år 2016. Verkstaden är egentligen mycket mer än en verkstad, det är även en butik och inte minst en oas för den saxofonintresserade. Här hittar du Sveriges och förmodligen även Nordens största utbud av vintage- och begagnade saxofoner! Med över hundra gamla saxofoner och flera hundra gamla munstycken på lager kan du hitta allt möjligt spännande. Du hittar också en riktig saxofonnörd här; Björn, det är jag som är grundare av Saxofonverkstaden. Många av kunderna säger att de känner sig som barn i en godisaffär när de hälsar på här, det hoppas jag att du också ska känna! 

Hur allt började

Saxofoner är min passion

Jag började spela saxofon när jag var 10 år gammal och intresset växte lavinartat när jag några år senare köpte in en saxofon tillverkad år 1924. De följande åren ägnade jag den större delen av min vakna tid åt att lära mig allt om saxofoner, märken, historia och reparationer. Nu har jag jobbat med saxofoner i över ett decennium. Min fascination för instrumentet har vuxit sig starkare under dessa år och nu har jag, utöver saxofonerna i butiken, en fin samling med alla möjliga ovanliga och spännande saxofoner och tillbehör. I framtiden kommer jag låta flera av dessa stå i en särskild del av verkstaden som museiföremål.

Jag är tacksam över att jag har möjligheten att bara renovera saxofoner och inga andra instrument.

Jag är tacksam över att jag har möjligheten att bara renovera saxofoner och inga andra instrument. På så sätt gör jag både det jag tycker är allra roligast och får dessutom chansen att växa extra mycket i min roll som saxofonreparatör. Att jag dessutom kunnat nischa in mig på specifikt vintageinstrument och proffssaxofoner gör mitt jobb ännu roligare. Under åren som gått har jag hunnit renovera saxofoner av i stort sett alla märken och modeller, även de allra mest ovanliga instrumenten. Jag vill erbjuda mina kunder personlig service där jag med min kunskap, erfarenhet och nördighet hjälper dig att hitta rätt saxofon, munstycke eller tillbehör samt utföra reparationer till de allra petigaste saxofonister.

Kontakta oss

Öppettider

Endast bokade möten!

Kontakta oss för att boka en tid.

Hitta hit

Vi finns i Fällersta i Örebro.

Skriv saxofonverkstaden på GPSen

Telefonnummer

Just nu tar vi inte emot telefonsamtal pga tidsbrist. Skicka gärna ett mail istället. Vill du gärna bli uppringd så kan du kort beskriva ditt ärende i mailet, ange ditt telefonnummer och skriv att du vill bli uppringd så ringer jag dig så for jag hinner.

Mailadress
Sociala medier

Du får gärna följa oss på facebook. Klicka på den här länken: Saxofonverkstaden

Kontakta oss

11 + 4 =

About Divi Rental

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

Phone

(255) 352-6258

Email
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.