KÖP AV SAXOFON SOM SKA RENOVERAS – SÅ HÄR GÅR DET TILL

Funderar du på att köpa en saxofon från saxofonverkstaden som ska renoveras? Så här går det till:

Kontakta oss via mail eller på telefon och ställ de frågor du har om saxofonen.

Genom att köpa en saxofon som vi ska renovera får du en kvalitétssaxofon i toppskick för ett rimligt pris! Fynda redan idag!

  • Berätta om vad du har för önskemål vid renoveringen. Exempel på önskemål är: Typ av resonatorer. Färg på filt. Höjd på mekaniken (vi rekommenderar dock att vi sätter den ultimata höjden för ton och respons). Ytterligare önskemål kan göras men några medför ytterligare kostnader, så som; önskemål om modifierad mekanik.
  • Kunden betalar handpenning till saxofonverkstaden.
  • Saxofonen renoveras. Det tar vanligtvis någon/några månader innan renoveringen påbörjas då det ofta är många saxofoner före i kö. Fråga gärna om hur lång tid det kommer att ta så kan du få veta mer exakt när saxofonen beräknas renoveras.
  • Priset som anges i annonsen är ett fast pris. Det innebär att även om renoveringen är mer krävande än beräknat så kommer priset ändå vara detsamma! Du slipper oroa dig för ytterligare kostnader.
  • När saxofonen är renoverad kontaktar vi dig och du ges möjligheten att komma och provspela saxofonen, i samband med upphämtning, du ges nu en ytterligare chans att komma med önskemål om mindre justeringar för att saxofonen ska vara perfekt för just dig! Resten av betalningen sker i samband med detta.
  • Om du inte vill/kan hämta saxofonen kan vi ordna med frakt och resten av betalningen sker i samband med detta.
  • Gratis efterjustering ingår inom 6 månader ingår på alla helrenoveringar!

Kontakta oss eller köp saxofonen online här på hemsidan för att reservera saxofonen och få den till detta förmånliga pris som endast gäller fram till att renoveringen är färdig. Efter det höjs priset så passa på redan idag!

Ta en titt och se vilka saxofoner vi har till salu just nu! Klicka här