Om oss

Om saxofonverkstaden

Saxofonverkstaden grundades i Örebro och är sedan hösten 2017 lokaliserad i Norrköping. I Örebro finns det kvar en mottagning då många av kunderna fortfarande är Örebroare.

I både Örebro och Norrköping finns möjlighet att lämna in ditt instrument för reparation samt provspelning/köp av instrument och tillbehör. Enklare reparationer samt justeringar kan göras i Örebro och mer krävande jobb kommer ske i den nya verkstaden i Norrköping. Om du bor i Örebro och vill ha till exempel en helrenovering så kan vi träffas i Örebro, gå igenom vad som behöver göras samt överlämna instrumentet. Själva renoveringen kommer ske i Norrköping och när renoveringen är färdig tas instrumentet tillbaka till Örebro utan extra kostnad och där kan vi gå igenom instrumentet tillsammans och göra eventuella finjusteringar efter dina önskemål.

Saxofonverkstaden i Örebro har ett stort utbud av vintage saxofoner och munstycken samt en del nyare tillbehör.

Här renoveras alla typ av blåsinstrument, både träblås och bleckblås men eftersom fokus ligger på just saxofoner är ungefär 9 av 10 instrument som repareras här saxofoner. Roligast av allt är när en gammal vintage saxofon hamnar på bänken och ska renoveras. Extra roligt är det när det kommer in en saxofon av något udda märke eller med någon speciell mekanik!

Klicka här om du vill kontakta oss!

Eller ring: 070-7178725

Märkt , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate to your language